Junior Content Specialist

Moteo maakt deel uit van de Belgische ALCOPA groep en stelt ruim 100 medewerkers te werk. Moteo distribueert een breed scala aan moto's, scooters, buitenboordmotoren, bromfietsen en hun parts & accessoires voor verschillende OEM partners. Onze belangrijkste activiteiten zijn de invoer en distributie van 7 moto- en scootermerken (Suzuki, Benelli, SYM, Brixton, Peugeot Motocycles, Derbi en Super Soco) in 6 landen (België, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Portugal en Frankrijk).

Moteo is een organisatie met ambitie. De lange termijnrelatie met onze klanten, verdelers en leveranciers is de sleutel van ons succes. Vanuit onze sterke positie in de landen waar we actief zijn, willen we onze activiteiten nog verder ontwikkelen. Daarbij zetten we graag mensen centraal vanuit onze basiswaarden: entrepreneurship, respect en performance.

 • Als junior content specialist binnen Moteo België ben je verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en tekstuele kwaliteit (NL en FR) van alle communicatie en online marketing activiteiten voor onze merken;

 • Je beheert/onderhoud de websites voor de verschillende merken;

 • Je beheert de sociale mediakanalen voor de verschillende merken en werkt hiervoor een strategie uit;

 • Je adviseert het dealernetwerk op regelmatige basis met als doel de online aanwezigheid te boosten;

 • Je rapporteert op regelmatige basis over de voortgang van de verschillende campagnes aan de verschillende stakeholders, initieert meetings waar nodig;

 • Occasioneel organiseer en neem je deel aan internationale marketing meetings waarin ook jouw input noodzakelijk is en gewaardeerd zal worden;

 • Je rapporteert aan de PR- & Communicatie manager. Daarnaast werkt je zeer nauw samen met de andere collega's van het Belgische team en het Marketing HQ team.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bent bekend met online marketingprincipes en -trends;

 • Je bent in staat creatieve campagnes online uit te werken;

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig dankzij je ervaring;

 • Je houdt er van om uiterst gestructureerd en planmatig te werken, steeds met het oog op het behalen van deadlines;

 • Je bent een communicatieve en flexibele teamplayer die service gericht is;

 • Je hebt een goede basiskennis van InDesign en Photoshop. Kennis van AEM is een plus;

 • Je bent thuis in de voornaamste social media kanalen: Facebook, Instagram, ...;

 • Je bent zeer vlot 2-talig (NL - FR), zowel mondeling als schriftelijk en je drukt je goed uit in het Engels.

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Wij bieden je een boeiende functie in een dynamisch bedrijf met internationale contacten, waar initiatief en entrepreneurship gewaardeerd worden, een aantrekkelijk loon aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen (waaronder een bedrijfswagen) en verdere kansen tot ontplooiing.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz